Hestene på rideskolen

Silver

Silver er en hoppe på 148 cm. Hun er en araberblanding og født i 1999. Hun er en fin og rolig pony, både i stalden og i ridehuset.

Fakkel

Fakkel er en dygtig pony med et stangmål på 137 cm. Han kan rides af alle og gør altid, som der bliver sagt. Han er født i 1997.

 

 

 

 

Picasso

Picasso er en pinto-vallak med et stangmål på 146 cm. Han er født i 2008. Picasso kan rides af alle - men helst ikke uden sadel, da han er ret skarp over ryggen :-)

Fox

Fox er en Dansk Varmblod med et stangmål på 166 cm. Han er født i 2006. Fox er altid sød og rar i stalden, og så er han en dygtig dressurhest.

Rudolf

Rudolf er rideskolens alderspræsident (født i 1982) og den mindste pony med et stangmål på kun 90 cm. Han sørger for, at græsplænen ved foldene altid er kortklippet....

 

 

Chanel

Chanel er en New Forest-hoppe på 143 cm. Hun er født i 2007. Hun er sød men frisk og fremadgående.

Lady

Lady er en rigtig sød hoppe med et stangmål på 138 cm, der er født i 2003. Hun er frisk, elsker en god galop og at springe, og hun er en rigtig god dressurpony.

Bubbi

Bubbi er ved at være en ældre dame (født i 1987) på 140 cm, der er rigtig god til begyndere. Man skal dog ikke tage fejl af hende, for hun synes stadig, det er sjovt at springe, og på folden elsker hun at rulle i vandhuller.

Frodo

Frodo er heller ikke en af de største - 105 cm i stangmål. Han er født i 2003. Han er altid parat til at sige hej, når man kommer ind ad døren, og når han ikke bruges i rideskolen, trækker han nogen gange rundt med en lille vogn.